Iasi Prid3 Opening Party

Iasi Prid3 Opening Party

Facebook event:https://www.facebook.com/events/6023068107816451
Suntem mândri (pun intended) să organizăm și noi un eveniment în cadrul celei de-a treia ediții a Iași Pride. Vom începe așadar cu un eveniment care vă va garanta distracție maximă și multă energie pentru săptămâna plină ce va urma.
Ne vedem pe 3 Iunie la Kraft Pub, începând cu ora 21:00, la probabil cea mai mare petrecere organizată de noi anul acesta. Vom avea o terasă mare pentru socializare, invitați speciali și momente surpriză, DJ, bar afară & înăuntru și multe altele.
Bonus: Dacă v-a plăcut jocul de anul trecut cu învârte sticla, anul acesta ne așteptăm să revină, dar de data asta aducem noi o sticlă mare.
Bonus 2: Avem pregătite și alte jocuri de socializare la începutul evenimentului.
Petrecerea este adresată tuturor iubitorilor de muzică disco/dance/house, minorităților sexuale, rasiale, naționale, studenților ESN. În viziunea noastră, diversitatea este esențială pe ringul de dans! Așteptați-vă la cele mai tari hituri din 80 până azi!
Dată fiind natura și popularitatea acestui eveniment, vă recomandăm să veniți din timp la Kraft, numărul de locuri fiind limitat. Nu se fac rezervări pentru acest eveniment dar estimăm atingerea capacității maxime la ora 00:00. Tot interiorul localului va fi rezervat pentru dans iar mesele de afară vor contribui spațiul perfect pentru socializare.
Câteva detalii despre event:
🕺Tema petrecerii: Rainbow (culorile de pe steagul 🏳️‍🌈)
🎟 Intrare : 20 LEI
🎶 DJ CIP și un invitat surpriză ne vor fi ține în ring cu hituri Dance, Disco și Pop
🆓 Vom da abțibilduri SINGLE / TAKEN / COMPLICATED
📌 Kraft Pub se află în Tudor, lângă stația de tramvai
🏳️‍🌈 Vor fi multe decorațiuni (steaguri, spectacol de lumini, postere)
🚨Localul va avea pază

Event Details:

3, Jun, 2023
22:00
KraftPub
Q Society