Iasi Dance Party Hits

Iasi Dance Party Hits

Hey Iasi! Are you for the next big (and most inclusive) party in this lovely city? This time we’re going through all the HITS you know and love!
Q Society vă invita la următorul nostru eveniment tematic, penultimul din acest an: Iasi Dance Party HITS. Vom asculta cea mai buna muzica din 80 pana azi, hit-urile cu care am crescut si pe care le-am tot fredonat. Genurile muzicale vor fi variate, de la POP-ul anilor 90, muzica balcanica si romaneasca pana la cele mai tari hituri ale zilelor noastre pe care le tot auzim pe TikTok, Youtube sau Insta.
Evenimentul va avea loc la MIV Cafe, un local chic de langa Parcul Copou. Vom avea o petrecere frumoasa, si vom socializa ca de obicei, afara la tigara sau inauntru, la bar. Petrecerea incepe la ora 22:00 dar ne vedem acolo si mai devreme!
Tema serii este 80s Disco & Modern. Mix it up babes. Veniti cu o camasa, in treningu’ ala bun sau in tricoul de plasa. Nobody is judging. This is a safe and cool space. Aceasta este evident o petrecere incluzivă, unde muzica si dansul ne unesc pe toti (LGBTQIA+, aliați, foreigner students si multi multi altii).
Ca de obicei, vom avea paza, stegulete, lumini prin tot localul si un sound system bun.
Va pupăm si va asteptam! xx
🎟 Intrare: 20 LEI
⏰ Ora : 22:00
🎶 DJ CIP vă va ține în picioare toată seara
🌇 Puteți socializa pe terasă la Chat Table
🆓 Vom oferi brățări și stickere single / taken / complicated
📌 Miv Cafe se afla pe Bulevardul Carol I 28
🚨Localul va avea pază

Event Details:

18, Nov, 2023
22:00
MIV Cafe & Lounge
Q Society