Iasi Dance Party Valentine’s

Iasi Dance Party Valentine’s

https://www.facebook.com/events/1440817366642902

Single and ready to mingle? In love and wanna celebrate? Complicated and need a few drinks? It’s time for the first party of 2024: Iasi Dance Party Valentines.
Vă invităm la primul nostru eveniment din acest an! 2024 va fi plin de surprize și ne vom asigura că petrecerile noastre lunare vor fi mereu la fel de distractive ca până acum. Playlistul la Iasi Dance Party Valentines va include disco, modern and dance. Dress code-ul este optional dar veți fi cool dacă il respectați: roșu sau roz. Evident, puteți alege si o vestimentație de culoare neagră și cu un articol roșu/roz, your choice.
Evenimentul va avea loc la Miv Cafe, un local chic din Copou, la care ne-am mai întâlnit deja de câteva ori. Vom avea o petrecere pe cinste, si vom socializa ca de obicei, afara la țigară sau înăuntru, in camera mai retrasă din spate. Petrecerea începe la ora 21:00. Estimăm atingerea capacității localului în jurul orei 00:00. Dacă va fi aglomerat, veți putea intra numai după ce se eliberează.
Aceasta este evident o petrecere incluzivă, unde muzica si dansul ne unesc pe toti (LGBTQIA+, aliați, foreigner students si multi multi alții).
Ca de obicei, vom avea paza, stegulețe, lumini prin tot localul si un sound system bun.
Va pupăm si va așteptăm! xx
🎟 Intrare: 20 LEI
⏰ Ora : 21:00
🎶 DJ CIP vă va ține în picioare toată seara
🌇 Puteți socializa pe terasă/inautru la Chat Table
🆓 Vom oferi brățări și stickere single / taken / complicated
📌 MIV CAFE se află pe Bulevardul Carol I 28, Iași
🚨Localul va avea pază

Event Details:

10, Feb, 2024
22:00
MIV Cafe & Lounge
Q Society